Op 13 augustus 2002 werd Installatie Service De Groot ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Als installatiebedrijf zijn we bekwaam in het uitvoeren van alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden met als specialiteit het realiseren van uw droom badkamer of toilet.

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een solide bedrijf dat staat voor vakmanschap, service en kwaliteit.
In de zomer van 2014 openden we onze showroom aan de Droogmakerij 35f in Heiloo. Hierdoor kan “De Badkamerman” nog beter voorzien in de behoefte van de klant. Advies op maat met uitsluitend kwaliteitsproducten, dat is wat we de klant willen bieden.

Vele prachtige projecten hebben we de afgelopen jaren mogen uitvoeren. Van het kleinste “kleine kamertje” tot de meest luxueuze badkamers. In elke opdracht zien wij de uitdaging en altijd is ons doel een tevreden klant.
In 2017 zijn we begonnen met het uitbreiden van onze showroom om u nog meer kwaliteitsartikelen te kunnen tonen. Er is nu meer ruimte voor accessoires en noviteiten en we kunnen u aan de hand van een 3D ontwerp meteen laten zien wat de mogelijkheden voor u zijn.

Met trots kijken we terug op de afgelopen jaren en graag willen wij bij deze al onze klanten nogmaals bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen.

Uiteraard kijken we ook altijd vooruit, met daarin vele nieuwe ideeën, verse inspiratie en innovatieve ontwikkelingen.
De Badkamerman is klaar voor de toekomst!
 

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet en klik hier om contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.